AVO blog 2012 “jaaroverzicht”

Als AVO Forum zijn wij in mei 2013 alweer 10 jaar online, maar onze blog is nog niet zo heel lang online. Toch wilden wij een overzicht maken van de toppers van dit jaar. En daarmee bedoelen wij de blogberichten die zijn geplaatst op AVO blog.

Wij hebben nog niet heel veel berichten online gezet, we zijn de 50 nog niet gepasseerd. Maar wij houden dan ook onze vaste blogdagen maandag en vrijdag vast. We begonnen officieel in november, maar begonnen al met schrijven in september. Als je kijkt naar de vaste blogdagen en het aantal berichten (bijna 40), dan vinden wij dat we het goed gedaan hebben qua aantal blogberichten. Er was ook veel te bloggen over Japan gerelateerde onderwerpen!

1. Onze topper ons bericht over Râmen x JaME bands contest. We schreven dat er gestemd kon worden en op welke artiesten er gestemd kon worden. Het bericht is in totaal 128 keer bekeken! Dat was ook mede te danken aan Râmen Events zelf, die de link plaatste op Facebook en automatisch ook op Twitter!

2. Onze tweede topper is het liveverslag van La Sjooice die schreeft over de optredens van lloy, ZIZ en SPEECIES in Brussel. Fran verzorgde de foto’s voor dit verslag. Tot op heden is het verslag 127 keer bekeken! Daarnaast is dit liveverslag vele malen gedeeld via de social media, waaronder door de zangeres van lloy!

3. En ons huidige project, het AVO boekje op Reis is 50 keer bekeken. Voor dit project kan je je nog steeds aanmelden. Indien je dat doet, dan krijg je het boekje rond het einde van de maand januari binnen! Één van onze deelnemers heeft er een blogbericht over geschreven ter promotie van het AVO boekje, misschien dat je enthousiast wordt en alsnog gaat aanmelden!

Een mooie top drie als je nèt 2 maanden officieel bezig bent. Wij hopen voor 2013 nog meer van dit soort berichten te kunnen delen met jullie. Van ons eigen, maar ook van onze gastbloggers! Maar wij hopen natuurlijk ook reacties van jullie te ontvangen. Voor dit jaar hebben we 53 reacties en pings ontvangen. Dit gaat zeker weten overtroffen worden in 2013.

En daarmee is ook alles gezegd! Het is leuk om de afgelopen 8 weken onder de loep te nemen, maar nog leuker is het om het van het gehele jaar te doen.

Enorm bedankt dat jullie ons de kans gaven met onze nieuwe blog. En wij hopen jullie in 2013 weer te zien en te horen. Blijf kijken, lezen, reageren en delen! Maak AVO blog groot, net als AVO Forum. En vier in 2013 het tienjarige bestaan van AVO Forum op het forum, maar ook op onze blog.

Hou onze blog in de gaten!

Voor nu een veilig oud en nieuw gewenst en wij wensen jullie een goed 2013, gevuld met Japan, Japan en nog meer Japan!

Fran, Dj Robintje en alle andere bloggers!

AVOCommunity

AVO consists of AVO Forum, AVO Blog and AVO Events & Promotion.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?