Denis Rouvre’s Japan foto-expositie in Galerie Project 2.0

Binnenkort zullen er drie Japan gerelateerde fotoseries te zien zijn in Den Haag. Deze drie nieuwe fotoseries zijn gemaakt door de wereldberoemde Franse fotograaf Denis Rouvre en zullen te zien zijn in Galerie Project 2.0.

De expositie-opening zal plaatsvinden op zaterdag 12 januari vanaf 4 uur in de middag. De expositie zal lopen tot en met 17 februari 2013.

sumo_-_lowtide_-_denis_rouvre_door_denis_rouvre

COSPLAY
Deze fotoserie is nog nergens anders te zien geweest en zal voor het eerst te zien zijn in Galerie Project 2.0. Dit betekent dat het de wereldpremière is van deze fotoserie over de Japanse cult scene. Cosplay is een vorm van performance art waarbij de deelnemers gebruik maken van kostuums en accessoires om een bepaald beeld of idee uit te beelden. Dit gaat soms zover dat de eigen identiteit compleet verloren gaat.

SUMO
Deze fotoserie gaat over de zeer zwaarlijvige Japanse worstelaars die vanuit hun strijdtoneel voor de camera van Denis Rouvre verschenen. Hun zweet, bloed en modder nog vers op de huid.

LOW TIDE
Deze fotoserie is gemaakt in het tsunami-rampgebied in Japan. De oorspronkelijke bewoners samen met hun verwoeste natuurlijke omgeving, gevangen in een duo-portret. Deze fotoserie en de SUMO fotoserie zullen hun Nederlandse première beleven in Galerie Project 2.0.

Galerie Project 2.0 is een galerie voor moderne kunst en is elke woensdag tot en met zondag open. Woensdag tot en met zaterdag is de galerie geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Op zondag is de galerie geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. Je kan de galerie vinden op Noordeinde 57 in Den Haag.

Bron: Galerie Project 2.0 Officiële websiteGalerie Project 2.0 Officiële Facebook

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

5 gedachten over “Denis Rouvre’s Japan foto-expositie in Galerie Project 2.0

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?