Atsusacon 2013 – Kaartverkoop van start!

Atsusacon is een tweedaags conventie rond Japan en haar cultuur in Antwerp Expo. Op 20 en 21 juli is het dus weer zover, we kunnen weer heel wat activiteiten beleven en ook heel wat spulletjes kopen!

atsusacon

Het is reeds de derde editie van dit evenement, dat sinds 2011 poogt om ons meer te leren over de Japanse, en de algemene Aziatische, cultuur. Dit doen ze aan de hand van een cosplaywedstrijd, heel wat standjes met leuke gadgets, DDR en natuurlijk ook wat workshops en demonstraties.

Op zaterdag 20 juli is de conventie open van 10 uur in de ochtend tot 8 uur ’s avonds, op zondag 21 juli zal dit slechts tot 6 uur ’s avonds zijn.

De voorverkoop is afgelopen weekend van start gegaan! De prijs voor één dag bedraag 10 euro in voorverkoop en 15 euro aan de kassa. Voor 2 dagen kost het je slechts een fractie meer, namelijk 15 euro in voorverkoop en 18 euro aan de kassa. Let op: Jongeren onder de twaalf jaar moeten begeleid worden door een volwassene. Kinderen tot en met 10 jaar mogen gratis binnen.

Deze conventie groeide van een zeer kleine conventie in 2011, naar een gezellige conventie in hun tweede jaar (2012). Ongetwijfeld zullen ze er hard aan hebben gewerkt om nog te groeien en ons nog meer te laten geniet van de Japanse cultuur.

Bron: Atsusacon

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?