DIR EN GREY naar Download Festival

direngrey

downloadfestival

We kunnen DIR EN GREY weer verwachten in Europa! Download Festival in het Verenigd Koninkrijk heeft bevestigd dat de metalband DIR EN GREY gaan spelen op het Donington Park. De organisatie van het festival maakte gister 49 nieuwe bands bekend,  die gaan spelen dat van 14 tot 16 juni is, waaronder DIR EN GREY. Deze band zal spelen op vrijdag 14 juni op het Encore Stage.

Tickets voor het Download Festival zijn hier te koop.

DIR EN GREY heeft ook een ander festival op de planning staan, namelijk NOVA ROCK in Nickelsdorf, Oostenrijk. Dit festival loopt ook van 14 tot 16 juni. DIR EN GREY zijn op dit festival in het goede gezelschap van Rammstein, KISS, Volbeat, Korn en Within Temptation.

Tickets voor NOVA ROCK zijn hier te koop.

Het ziet er naar uit dat de band, die net terug is van hun pauze en een nieuwe single heeft uitgebracht, een Europese tour gaat doen, maar tot op heden is er nog geen mededeling uitgedaan door de band. Wij houden de band in de gaten!

Bron: Dir en Grey OHP, Download Festival, NOVA ROCK

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

2 gedachten over “DIR EN GREY naar Download Festival

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?