ASIAN KUNG-FU GENERATION: Europese tour

Asian Kung-Fu GenerationDe Japanse rockformatie Asian Kung-Fu Generation kondigt een Europese tour aan. Deze band brengt poprock, indierock en alternatieve rock en zit onder contract bij Sony Music Entertainment Japan. Het eerste nieuws raakte bekend via de facebookpagina van zanger Gotch.

Er zijn drie data bekend:

  • 31 mei in Londen
  • 2 juni in Parijs
  • 3 juni in Keulen

De precieze locaties en prijzen moeten nog bekendgemaakt worden, natuurlijk doen wij ons best om jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Ook indien er nog data bekend gemaakt worden, zal je dit zo snel mogelijk kunnen lezen op AVO blog.

De band Asian Kung-Fu Generation werd gevormd in 1996, hun grote doorbraak kwam in 2000. Ze kregen heel wat naambekendheid doordat ze de themesongs van enkele anime verzorgden, met name Bleach, Naruto en Full Metal Alchemist. Dit niet enkel in Japan, maar ook elders in de wereld. Hieronder vinden jullie een muziekvideo van hen.

Bron: Japan UndergroundGotch Facebook

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

2 gedachten over “ASIAN KUNG-FU GENERATION: Europese tour

  • 14 March, 2013 om 21:11
    Permalink

    ben heel benieuwd, hoop dat er snel meer data bekend wordt gemaakt. keep us posted ^^

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?