London Anime Con – 20 & 21 juli

LAC_2013_Flyer_Na de winterversie in februari kunnen wij liefhebbers weer uitkijken naar de zomereditie van London Anime Con. Op deze conventie kan je genieten van anime, gaming, cosplay en heel wat anders dat samenhangt met de Japanse cultuur. Ook voor deze editie kunnen we je vertellen dat er wat leuke namen aanwezig zullen zijn. Daaronder Mike Pollock, voice acteur achter Dr Eggman, Bonaparte in Yu-Gi-Oh en de onbekende narrator in Pokémon, voor een signeersessie op zondag, een Q&A en ook een workshop stem-acteren.

Op deze zomerversie 2013 zal er ook wat nieuws zijn, namelijk Cosplay Stars, de beste cosplayers van het Verenigd Koninkrijk. Deze top opent de Cosplay-wedstrijd en de winnaar kan hier dus ook lid van worden voor het volgende evenement. Er zijn nog andere wedstrijden rond kleding en je eigen unieke stijl, zowel individueel als in groep. Ook zullen er allerhande toernooien zijn waaronder Dance Dance Revolution, Smash, Mario Kart, Halo 5 en ga zo maar door! Ook toernooien voor kaartspellen zullen worden georganiseerd.

band-yama-bVoor de muziekliefhebbers zal er een ruim aanbod zijn. De hoofdact is Yama-B, de mede-oprichter van de power metal band Galneryus. J-pop zal ook in het aanbod zitten. Aan dansen, feesten en meebrullen zal er geen gebrek zijn.

Je moet wel 18 jaar of ouder zijn op het moment dat de conventie plaatsvindt!

De prijzen:

Heel weekend inclusief feestjes £ 16
Zaterdag (hele dag) £ 9
Zondag (hele dag) £ 7

Wanneer je je kaartje aanschaft kan je kiezen om een Conbadge extra te nemen en ook een T-shirt te bestellen.
Je kan ook opteren voor overnachting, £ 39 voor vrijdag en zaterdag avond en £ 59 voor de drie nachten.

London Anime Con vindt twee keer per jaar plaats, dus als je deze keer niet kan, dan misschien op de volgende editie!

Bron: londonanimecon.com

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?