Update: Europese tour ASIAN KUNG-FU GENERATION

Asian Kung-Fu GenerationZoals beloofd brengen we je meer informatie in verband met de precieze locaties en de prijskaartjes van de optredens in hun Europese tour.

Asian Kung-Fu Generation zal vrijdag 31 mei in London O2 Academy Island spelen. Een kaartje voor dit concert kost je £ 20.25 inclusief kosten, dat is ongeveer 24 euro. De deuren openen om 18,00 uur en het einde is voorzien om 20.00 uur. Minimum leeftijd is 8 jaar en jongeren onder de 14 jaar moeten begeleid worden door een volwassenen van minimum 18 jaar. Iedereen onder de 25 heeft ook een identificatie (ID-kaart of paspoort) nodig om alcohol te mogen kopen in deze zaal. Je kaartje bestellen kan je hier.

Het volgende optreden in deze tour is op zondag 2 juni in Parijs, zaal Le Bataclan. Een kaartje kost je €24,20, maar de voorverkoop start pas op 8 april om 12.00 uur. Je kan terecht op deze site. Je kan de zaal in vanaf 18.00 uur.

De dag erna is er het concert in Keulen in het Gloria Theater. Een kaartje kost je € 24,35 als je het thuis afprint. De deuren openen hier pas om 20.00 uur! Voor de voorverkoop kan je hier terecht.

Bron: Bishi-bishi , O2 Academy Islington , Bataclan , Gloria Theater

Dj Robintje

Hallo allemaal! Dj Robintje hier, Global Moderator op avo-forum. Mijn bijdragen aan de blog zullen uit enkele totaal verschillende dingen bestaan. Van persoonlijke stukjes (beantwoorden van vragen), tot concert beschrijvingen, en nieuwtjes en ontdekkingen in de muziek/anime/drama's. Nieuwe vragen zijn zowel hier, als op het forum welkom!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?