AVO Forum 10 jaar: Winactie #3 – Win een Noodlepakket met eetstokjes

-Deze wedstrijd is gesloten-

De afgelopen dagen hebben we jullie kunnen verrassen met winacties, maar vandaag gaan wij gewoon verder! Deze maand vieren wij 10 jaar AVO Forum en dat wilden wij heel goed vieren met alle leden van het forum, maar ook de lezers van AVO blog! Vandaag hebben wij het volgende in petto voor jullie:

Wij weten dat jullie van eten houden. En dus kwamen we al snel op het idee om een noodle pakket samen te stellen. En dat niet alleen. Hoe eet je het? Met eetstokjes (chopsticks) natuurlijk! Wij hebben een pakket samengesteld met Nissin instant noodles in drie verschillende smaken. Daarnaast is er gekozen voor een mooi setje rode eetstokjes met sakura erop. De bloesems zijn al niet meer te vinden in Japan, maar hier in Nederland zijn ze – door de lange winter – nu pas in bloei.

avo10jaar_winactie3

Wat moeten jullie doen om te kunnen winnen?

Doe mee via Rafflecopter! Login. Volg ons op Twitter: @AVOForum en @AVOblog. (voer je twitteraccount in waarmee je ons volgt) Volg ons via Facebook: AVO Forum en AVO blog. Daarnaast zijn er andere mogelijkheden om extra kansen te maken. Elke dag kan je een tweet versturen via Rafflecopter en de link invoeren in dit systeem. Let op: de eerste vier taken zijn verplicht om mee te doen met de winactie. Heb je aan alle verplichte taken voldaan? Dan zijn er mogelijkheden voor meer winkansen, waaronder dagelijks een tweet versturen!

a Rafflecopter giveaway

De wedstrijd loopt tot 30 mei 23:59 uur. Op 31 mei 2013 proberen we de winnaar bekend te maken. De winnaar krijgt sowieso ook een berichtje van ons!

Wij wensen jullie heel veel succes!

AVOCommunity

AVO consists of AVO Forum, AVO Blog and AVO Events & Promotion.

15 thoughts on “AVO Forum 10 jaar: Winactie #3 – Win een Noodlepakket met eetstokjes

 • 3 May, 2013 at 10:15
  Permalink

  Oehhh lekker!!!! Ik hou van eten XD

  <3

  Reply
 • 3 May, 2013 at 10:52
  Permalink

  Als jullie dit tempo volhouden hebben we aan het eind van de maand 31 win acties gehad, dat zou misschien wel wat overdreven zijn.

  Goed eten is ook altijd welkom natuurlijk.

  Reply
  • 3 May, 2013 at 11:36
   Permalink

   Nee, 31 winacties zou ook te veel van het goede zijn. Wij wilden 10 jaar AVO Forum erg goed gaan vieren, vandaar dat wij jullie graag verrassen met dit soort dingen!

   Reply
 • 3 May, 2013 at 16:45
  Permalink

  Jaaaa ik ga ook meedoen!

  Reply
  • 4 May, 2013 at 18:44
   Permalink

   Ik moet zeggen dat ik deze smaken nog moet proeven!

   Reply
 • 16 May, 2013 at 22:55
  Permalink

  Een verbetering? nee niet echt nodig denk ik :P alles is goed zo :)

  Reply
 • 17 May, 2013 at 13:53
  Permalink

  Leuk dat jullie allemaal meedoen! Vergeet niet dat je dagelijks extra kans kan creëren door een tweet te versturen via Rafflecopter (vergeet niet de URL van je tweet in te voegen)!

  Heel veel succes!

  Reply

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?