10.000 views op AVO blog!

10.000views

Wij hebben de 10.000 pageviews gehaald op AVO blog! Officieel zijn wij van start gegaan op 7 november 2012 en op 10 mei 2013, een half jaar verder, hebben wij de 10.000 gepasseerd! Één ding: zonder jullie hadden we het niet kunnen doen! Bedankt! Wij zijn supertrots met het behalen van onze eerste 10.000!

Binnenkort halen wij zelfs een nieuwe mijlpaal, namelijk de 200 blogberichten! Ik denk dat we onze 200ste bericht volgende week vrijdag of de week erop online gaan zetten! Wij bedanken iedereen die ons heeft geholpen in deze tijd, de gastbloggers, de bezoekers, de sponsors: dank!

Wij gaat hard! En wij gaan door! En wij hopen natuurlijk dat jullie AVO blog blijven bezoeken!

Volg ons op Twitter, Facebook, Bloglovin’.
En doe mee met de winacties om 10 jaar AVO Forum te vieren! Winactie 1. Winactie 2. Winactie 3.

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

5 gedachten over “10.000 views op AVO blog!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?