Nisennenmondai Europese Tour 2013

Het trio Nisennenmondai komt naar Europa en heeft een aantal optredens gepland in Nederland en België. De Europese tour gaat van start op 14 juni in Frankrijk en eindigt op 22 juni in Duitsland.

nisennenmondai

Op zondag 16 juni treden ze op in Rotterdam (NL), in de Worm. Als support komt de Duitse EASTER optreden. De zaal gaat om 19.00 uur open en gaat om 20.00 uur van start. Dit avondje muziek gaat je €6,00 kosten, de avond duurt tot 23.00 uur.

Op maandag 17 juni treden de vrouwen op in Kortrijk (BE), in De Kreun. Op deze avond zijn zij de support van The Babies. Een kaartje kost je €10,00 euro in de voorverkoop. Maar met korting ben je €7,00 kwijt. Aan de deur kost het je €13,00 kwijt. De avond gaat van start vanaf 20.00 uur.

Op woensdag 19 juni zullen de vrouwen optreden tijdens de editie van Incubated, in de intieme zaal STAGE01 in de 013 in Tilburg (NL). Nisennenmondai krijgt support van Idiot Glee en Shigeto. De zaal gaat om 20.00 uur open en het concert gaat van start om 20.30 uur. Tickets kosten €9,00 exclusief servicekosten.

Nisennenmondai (にせんねんもんだい) bestaat uit drie vrouwen uit Tokio die instrumentale experimentele avant-rock maken. Andere termen die bij Nisennenmondai gebruikt worden, zijn post-rock en Japanoise. Het trio bestaat uit bassiste Yuri Zaikawa, gitariste Sayaka Himeno en drummer Masako Takada. De band is actief sinds 1999 en brengt op 2 juli een nieuwe EP uit met de titel N.

Bron: Nisennenmondai

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Eén gedachte over “Nisennenmondai Europese Tour 2013

 • 22 mei, 2013 om 20:00
  Permalink

  Ik heb echt nog nooit van hun gehoord.
  Best verassend dat ze dus 2x in NL komen!! en nog een keer BE O.O
  Volgens mij zit dit trio vol verassingen, de moeite waard om ze tenminste 1x te zien dus!

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?