Win kaartjes voor Incubated: Nisennenmondai + Idiot Glee + Shigeto

-Deze wedstrijd is gesloten- nisennenmondai

Binnenkort gaat de Europese tour van Nisennenmondai van start. Op woensdag 19 juni zullen zij optreden tijdens de nieuwe editie van Incubated! Naast Nisennenmondai zullen Idiot Glee en Shigeto te zien en te horen zijn in de 013! Een avondje gemixt met experimentele avant-rock, dreampop en ambient glitch-hop, klinkt mij in de oren als een goed feestje! Kaartjes voor de show zijn €9,- exclusief servicekosten en de show gaat van start om 20.30 uur. Tickets zijn te koop via de 013 Boxoffice, Sounds (Tilburg) en online via Ticketmaster.nl.

En nu komt het mooiste: Wij mogen in samenwerking met Incubated 1 x 2 kaarten weggeven voor deze show van Incubated!

Wat moet je hiervoor doen?
Heel simpel! Stuur een e-mail vóór maandag 17 juni 12.00 uur (in de middag) naar gro.e1506300107tabuc1506300107ni@ne1506300107orej1506300107 en laat weten waarom jij graag Nisennenmondai zou willen zien. Zij kiezen de leukste uitzending uit. De winnaar krijgt een e-mail.

Heel veel succes!

P.S. Laat even weten via het Facebook event dat je komt!  Vergeet niet de Facebook pagina van Incubate, AVO blog en AVO Forum te liken om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates en winacties!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?