AMIAYA, Kumisolo, 美女♂MEN Z en moumoon op Tokyo Crazy Kawaii Paris

De vorige keer lieten wij al weten dat SPYAIR, Shonen Knife en Anna Tsuchiya op Tokyo Crazy Kawaii Paris gaan spelen. Er komen steeds meer artiesten bij op het lijstje en dus is het weer tijd voor een update! Toegevoegd aan het lijstje artiesten zijn AMIAYA, Kumisolo, 美女♂MEN Z (Bijo ♂ MEN Z) en moumoon.

©  AMIAYAAMIAYA is een duo bestaande uit identieke tweelingzussen Ami en Aya Suzuki. Ze waren 15 jaar toen zij naar Tokyo verhuisden om hun droom te laten uitkomen: artiesten worden. In januari 2013 kwam er een mini album uit onder de titel Tokyo Pop. Naast dat zij muziek maken, zijn zij ook modellen en staan ze regelmatig in populaire magazines. Vrijdag 20 september zullen zij optreden.

©  KumisoloKumisolo is Kumi die besloot om naar Parijs te emigreren. Zij was onderdeel van het Japanse pop duo Crazy Curl en startte The Konki Duet nadat ze net in Parijs is aangekomen. Nu maakt zij solo electro pop in de talen Japans, Frans en Engels. In juni bracht zij een mini album uit onder de titel La Femme Japonaise.

©  美女♂MEN Z (Bijo ♂ MEN Z) Rock kwartet 美女♂MEN Z (Bijo ♂ MEN Z) zal op vrijdag 20 september optreden op het evenement. De unisex rockgroep – dat sinds 2010 actief is – zal voor het eerst naar Europa komen. De band bestaat uit zanger YAKKUN, gitarist Natsuki, Toetsenist Toru-ch en drummer Iori.

moumoon © avexmoumoon zal op zaterdag 21 september een optreden geven. Het duo, bestaande uit zangeres YUKA en gitarist Masaki, is actief sinds 2005. In januari kwam het vierde album PAIN KILLER uit en in augustus komt er een live DVD onder de titel PAIN KILLER tour in Nakano Sunplaza uit.

Het evenement zal niet alleen draaien om de muziek, maar ook de mode. Onder andere Angelic Pretty en ACDC RAG zal er te vinden zijn voor de kleding, maar ook MiChi MALL voor de nagels. Door ACDC RAG zal er een speciale modeshow gehouden worden. Kunst wordt ook niet vergeten.  SHOJONOTOMO zal aanwezig zijn met een KIMONO FUSION installatie geïnspireerd op de traditionele Japanse stoffen. Julie Watai, bekende fotograaf door het boek SAMURAI GIRL uit 2005 zal foto’s tentoonstellen op het evenement. Eigenlijk is het te veel om op te noemen, dit evenement gaat namelijk erg groot worden. De tip is om de Facebook pagina en officiële website in de gaten te houden voor meer informatie!

Tokyo Crazy Kawaii Paris vindt plaats in Parc Floral De Paris op vrijdag 20 tot en met zondag 22 september en dit telkens van 10.00 tot 20.00 uur. Een kaartje voor één dag kost je €18,-, voor drie dagen kost het je dat €45,-.

Bron: Tokyo Crazy Kawaii Paris

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?