HITT is back!!! in 330 live

HITT in 330 live Foto: Francisca HagenOp donderdag 6 juni kwam HITT weer in het land om een concert te geven, in 330 live Den Haag. Vorig jaar december had ik het helaas moeten missen. Dus was ik erg blij dat ik net die dag vrij was om er bij te kunnen zijn. Ik besloot lekker vroeg naar 330 te gaan, want in de straat erachter stond het restaurant waar ik eerst nog wat zou gaan eten. Toen ik bij 330 aankwam, zag ik dat er zowaar al fans zaten te wachten. Hoe gaaf is dat? Leuk en lief gekleed zaten er al 3 meiden voor de deur te wachten, als je dan geen fan bent weet ik het ook niet meer. Voor mij was het nog wat vroeg om aan de deur te blijven wachten zeker met een lege maag. Dus ging ik na een babbeltje door naar het restaurant.

Na een hapje en een drankje was het tijd om terug te gaan naar 330 voor het concert. Ik moet bekennen ik was echt super nieuwsgierig. En tot mijn verbazing stond bekant heel de straat vol met mensen. Van 3 wachtende meiden stonden er ineens een stuk of 20 personen te wachten tot de deuren open zouden gaan.

En toen was het moment daar….. De deuren gingen open en iedereen kon naar binnen. Nu ben ik best wel fan van hoe 330 eruit ziet. Relaxte sfeer, leuk podium en het geluid daar is precies goed. Na een klein tijdje wachten kwam Aurelie van Râmen Events het podium op en kondigde HITT aan.

HITT in 330 live Foto: Francisca HagenAls een explosie van dynamiek, dramatiek en zang begon HITT met zijn optreden. Wat een performer! Tijd ging te snel en van het begin tot het einde was ik onder de indruk. HITT trad op met flair en stijl. Hij pakte het publiek en pakte hun er ook bij. Zo deed hij een dansje met een jongen, draaide een meisje in rondjes, song een serenade voor een dame en leek het wel alsof hij met iedereen een praatje maakte. Ook attributen werden goed gebruikt, zoals een stukje ondergoed dat op het podium was gegooid door een jongedame. Toen hij merkte dat het niet paste deed hij het maar over zijn hoofd, om vervolgens het maar over het hoofd van de mascotte van Râmen Events (een knuffel lama) te doen.

Toen kwam de zin die me bij zou blijven, “I’m a singer not a comedian”. Waarna hij zijn keel open zette en iets schitterends toverde. Wat een stem!! Achter zijn keyboard zong hij prachtig en raakte hij mij tot in mijn kern. Het enige wat restte was mijn ogen dicht doen en me te laten mee gaan in zijn muziek. HITT  maakte uithalen met zijn stem die niet normaal meer zijn, ook zijn hoge noten waren prachtig zuiver en hij ging maar door.

Naar mijn mening kwam er veel te vroeg een einde aan het concert, maar gelukkig was er genoeg merchandise om uit te kiezen. Na de aankoop van zijn CD love x hate een tshirt en een check check cheki ging ik zeer tevreden naar huis. En die CD wordt echt grijs gedraaid. Ik hoop dat hij snel weer terug komt naar ons klein kikkerlandje en ons allemaal weer wegblaast met zijn fenomenale stem.

 Setlist

1. HEY ! HATE !
2. DESIRE
3. Kakko tsuke man
4. With you
5. Sakura Romance
6. Sexy Galaxy
7. LaLiLaLuLaLoLa
8. WILD KISS
9. RENDEZ-VOUS
10. face
11. MY PUNKS
12. I’m crazy for you!
13. ShinuhodoAishitakatta ShinuhodoAisaretakatta

Encore
14. Last March
15. My name is HITT

HITT in 330 live Foto: Francisca Hagen

Foto’s: Francisca Hagen

sjooisu-san

have fun ^^

5 gedachten over “HITT is back!!! in 330 live

 • 29 July, 2013 om 11:13
  Permalink

  Oehhhh leuk verslag!!! Zo te lezen heb ik echt een heleboel gemist!!! Hopelijk kan ik de volgende keer wel komen en heerlijk mee genieten!

  Reactie
  • 30 July, 2013 om 10:56
   Permalink

   Ik gok dat hij komende winter er weer is (als je kijkt naar het patroon). :-)

   Reactie
 • 29 July, 2013 om 14:15
  Permalink

  Erg leuk verslag! Goed hoe je krachttermen bijhaalt, laat meteen de sfeer goed voelen via de tekst :)

  Reactie
 • 30 July, 2013 om 08:49
  Permalink

  Klinkt als een hele ervaring. Lijkt me een ware showman als ik dit zo lees, geweldig.

  Reactie
 • 30 July, 2013 om 13:30
  Permalink

  Een showman is hij zeker! Ik vond dit optreden zelfs nog leuker dan die in december en ik verheug me er enorm op mocht hij deze winter weer terug komen xD.
  Heel leuk verslag

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?