LOKA naar Europa voor optredens in Duitsland en Oostenrijk

LOKALeuk nieuws voor de fans van de band LOKA. De band heeft namelijk bekend gemaakt dat zij deze winter komen touren in Europa. De tour draagt de naam DEVA’s TOUR EX 2013 FALL/WINTER TOUR. Helaas zijn er geen data voor Nederland en België gepland, maar misschien zit er een plaats tussen die niet al te ver is voor jou:

Woensdag 30 oktober: Garage Deluxe – München, Duitsland
Zaterdag 2 november: REIGEN – Wenen, Oostenrijk
Zondag 3 november: From Hell – Erfurt, Duitsland
Maandag 4 november: Hellraiser – Leipzig, Duitsland
Woensdag 6 november: Comet – Berlijn, Duitsland
Vrijdag 8 november: headCRASH – Hamburg, Duitsland
Zondag 10 november: MTC – Keulen, Duitsland

De band trapt de tour af in Jakarta in Indonesië. Na LOKA’s uitstapje naar Duitsland en Oostenrijk gaat de band weer terug naar Japan om vanaf 23 november de tour af te ronden. Onbekend is of er nog extra data gaan komen voor de Europese tour van LOKA. Mochten wij iets te weten komen, dan komt dat zo snel mogelijk op AVO blog te staan.

LOKA is een alternatieve hard rock band uit Tokyo. LOKA is de band van ex-UNDIVIDE zanger Kihiro en ex-Sex Machineguns drummer KEN’ICHI. Gestart in 2012. De band bestaat verder uit bassist Katsumi (ex-Clayfish) en sinds kort gitarist SIN (ex-Wizard).

Bron: LOKA

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?