HITT en Ryo Fujimura komen samen naar Nederland

De tourorganisatie Râmen Events bestaat 6 jaar en dat gaat gevierd worden door middel van een gezamelijke tour met twee solo artiesten: HITT en Ryo Fujimura. Zij slaan Nederland sowieso niet over!

hitt+ryofujimuraHITT was afgelopen juni nog in Nederland, een verslag hierover is hier te lezen. Ryo Fujimura was één van de eerste Japanse muzikanten waar Râmen Events mee samengewerkt heeft, dat was in 2008 met zijn band AciD FLavoR. In 2011 was hij nog te zien op Abunai!.

Er zijn al twee data bekend. Op zaterdag 30 november wordt Râmen Events’ zesde verjaardag gevierd in Bar Live 301 in Roubaix, Frankrijk. Op zondag 1 december gaat het feestje gevierd worden in 330 live in Den Haag.

Kaartjes voor het concert in Den Haag kunnen online (in de voorverkoop) en aan de deur gekocht worden. Online kosten de kaartjes €12,- en aan de deur €15,-. De deuren gaan open om 19.00 uur en het eerste optreden van de avond gaat van start om 19.30 uur.

Bron: Râmen Events Facebook, 330 live

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?