Jupiter komt naar Europa in 2014

Jupiter komt naar Europa in 2014. De tour heet “Jupiter TOUR 2014「CLASSICAL ELEMENT」-EUROPE-” en bevat momenteel twee concerten:

Vrijdag 7 februari: Die Werkstatt – Keulen, Duitsland
Zaterdag 8 februari: Covent Garden Studio – Parijs, Frankrijk

De organisator – 33 Degrees – heeft aangegeven dat de kaartverkoop over 2 weken van start gaat, namelijk op 9 november vanaf 12.00 uur. Normale tickets kosten €33,-, een premium ticket kost €60,- en een VIP ticket kost €80,-. De laatste twee genoemde kaartsoorten zijn zeer gelimiteerd.

Jupiter komt naar Europa in 2014De premium kaarten omvatten een eerdere toegang, je mag achter de VIP’s staan. Je hebt een premium toegang tot de merchandising. Daarnaast is er een mogelijkheid dat je een hand mag schudden met de band bij binnenkomst en een groepsfoto met de band zal hebben. Mocht je een VIP kaart kopen, dan mag je twee uurtjes voor de deuren open gaan naar binnen. Je staat dan ook gegarandeerd op de eerste rij. Je hebt een VIP toegang tot de merchandising. Daarnaast heb je een speciale meet & greet met de band, je kan ze vragen stellen en er is een signeersessie. Je mag dan ook zelf op de foto met de band en met je favoriete bandlid. Er zal verder ook met een kaartnummeringsysteem gewerkt worden voor de normale kaartjes. Hoe sneller je je kaartje koopt, hoe lager je nummer zal zijn. Als de deuren van het podium opengaan, zal er verwacht worden dat er een rij gevormd wordt op volgorde van nummer.

Jupiter is de band met de vier ex-bandleden van Versailes: HIZAKI en TERU op gitaar, MASASHI op bass, YUKI op de drums en zanger ZIN. De band werd gevormd in april 2013 en bracht in juli de debuut single Blessing of the Future uit met daarop gevolgd het eerste album in augustus CLASSICAL ELEMENT.

Bron: 33 Degrees

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?