Uitslag: AVO blog x Kawaii Koneko winactie

kawaiikoneko_winactie1We hebben 1 jaar AVO blog gevierd met een winactie in samenwerking met webwinkel Kawaii Koneko. De webwinkel is net pas open en al snel werd 1+1=2! Inmiddels is de winactie voorbij en mag ik zeggen dat er 615 inzendingen zijn gedaan. Dit is echt heel veel en ik wil iedereen bedanken voor het meedoen van de winactie.

Toch kunnen er maar twee winnaars gekozen worden. Daarbij is ook gekeken of er voldaan is aan de voorwaarden: AVO blog en Kawaii Koneko volgen op Twitter of Facebook was het minste wat wij van jullie verwachtten.

Zijn jullie benieuwd naar de winnaars?

Wij hebben gewerkt met het systeem van Rafflecopter, daarbij worden de winnaars lukraak (random) gekozen door het systeem zelf. Dit vinden wij een enorm handig systeem!

kawaiikoneko_logoEn dan nu is het toch echt tijd om de winnaars bekend te maken:

– Anneliese de W.
– Famke (@Katterprincess)

Van harte gefeliciteerd met de prijs en heel veel plezier ermee!

De winnaars kunnen contact opnemen met Kawaii Koneko (Facebook of website) om aan te geven welke boekenlegger zij graag willen hebben! Wij zouden het erg leuk vinden als je  ons weten dat je de prijs binnen hebt gekregen door middel van een berichtje op Facebook/Twitter!

Voor diegene die niet gewonnen hebben: geen nood. Je kan nog altijd leuk webwinkelen bij Kawaii Koneko. We hebben nog een winactie lopen. En wij gaan ons best doen om weer snel met een nieuwe winactie te komen! Hou AVO blog in de gaten!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Eén gedachte over “Uitslag: AVO blog x Kawaii Koneko winactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?