Datum Atsusacon 2014 bekend

Leuk nieuws voor de conventiegangers onder ons! Atsusacon 2014 heeft een datum gekregen. Op zaterdag 19 en zondag 20 juli zal de conventie voor de vierde keer plaatsvinden in de Antwerp Expo.

atsusacon2014

Atsusacon is een tweedaags evenement rond Japan en haar cultuur. De organisatie achter de conventie, Ganbaro vzw, zegt in 2014 een grotere focus te hebben op activiteiten voor iedereen: van jong tot oud, van beginner tot kenner van de Japanse cultuur!

De kaartverkoop is nog niet van start gegaan, maar de kaartjes kosten in de voorverkoop voor één dag €10,- en €13,- aan de kassa. En voor twee dagen kosten de kaartjes in de voorverkoop €15,- en aan de kassa €18,-. De conventie dagen lopen op zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 18.00 uur. De Antwerp Expo is te vinden aan de Jan Van Rijswijcklaan 191 in Antwerpen. Meer informatie over hoe je de locatie kan bereiken is hier te vinden.

Bron: Atsusacon

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?