Gevarieerd aanbod cultuur op eendaags evenement We LOVE Japan

Aanstaande zaterdag 15 februari organiseert Stichting Cultuur Projecten het evenement We LOVE Japan. Het evenement valt een dag voor Tsunacon en vindt ook plaats in Rotterdam. Diegene die al van plan waren naar Tsunacon te gaan, kunnen een soort van pre-con party houden op het cultuur evenement We LOVE Japan.

De stichting heeft diverse activiteiten gepland staan, waaronder een cosplay competitie tot aan de mogelijkheid om de Japanse taal te leren. Daarnaast is er een markt waarbij het mogelijk is om diverse Japanse spulletjes te kopen en natuurlijk eten! De maids van Cherry Pie Maid Cafe zijn aanwezig met een eigen café en daarnaast kunnen jullie vermaakt worden met diverse workshops, Pokémon X en Y competities en een Japanse disco. Meer informatie over de diverse activiteiten kan in het Facebook evenement gevonden worden.

Interessant voor de cosplayers die twijfelen of ze moeten meedoen met de cosplay competitie: de winnaar krijgt twee prijzen, waaronder een Tomocon Cosplay arrangement ticket voor twee personen en 15 euro om uit te geven bij Red Dot Commerce.

We Love Japan flyer

De dag begint om 12.00 uur en zal doorgaan tot 02.00 uur in de nacht. Voor deze hele dag vermaak ben je €5,- kwijt die je zal betalen bij entree, er is geen online kaartverkoop.

Stichting Cultuur Projecten is gestart met als doel de culturele uitwisseling tussen buitenlandse gemeenschappen die woonachtig zijn in Nederland en andere culturen die niet woonachtig zijn in Nederland te bevorderen. In de toekomst zullen andere evenementen met een focus op een andere cultuur georganiseerd worden door deze stichting, waaronder een Koreaanse en een Spaanse evenement.

We LOVE Japan vindt plaats in Hostel De Mafkees en die kan je vinden aan de Vijverhofstraat 47 in Rotterdam. Ik weet niet hoe het zit met de slaapplekken momenteel, maar mocht er nog wat vrij zijn: voor €12,50 heb je daar een overnachting en ontbijt.  Dat kan een prima weekendje worden, als je het mij vraagt!

Bron: Persbericht Stichting Cultuur Projecten, Hostel De Mafkees

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

3 gedachten over “Gevarieerd aanbod cultuur op eendaags evenement We LOVE Japan

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?