Maar hoe heet de AVO mascotte dan?

Een tijdje geleden kwamen wij met een spontane winactie om onze mascotte een naam te geven, terwijl wij bezig waren met het bespreken van het AVO boekje! Aan deze wedstrijd hebben heel wat mensen deelgenomen, we kregen over de 80 namen binnen via AVO Forum, Facebook, Twitter en YouTube.

AVOmascotte_muziek

Wij vonden het heel moeilijk om de naam te kiezen uit al deze inzendingen en ik heb samen met Sjooisu-san en Dj Robintje nagedacht over welke naam het beste past bij de mascotte. We waren er best wel snel uit. Maar nu was het zaak om het bekend te maken. Het was meer dan logisch om dat ook via video te doen, gezien de aankondiging van de wedstrijd ook via een video ging. En dat gaat ook gebeuren! Tijdens de conventie Tsunacon 2014 hebben wij een video gemaakt waarbij wij de naam hebben bekend gemaakt.

Heb je meegedaan en wil je weten of je gewonnen hebt? Bekijk onderstaande video!

Mocht de video niet werken, klik dan hier.

Wat vinden jullie van de naam?

Volgende week maken wij er een Tsunacon week van! Verwacht foto’s, video’s en interviews!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

2 gedachten over “Maar hoe heet de AVO mascotte dan?

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?