Crossfaith, coldrain en VAMPS op Download Festival

De (complete) line-up van het Engelse Download Festival is zeer interessant, wat betreft de diverse bands die er zullen spelen. Voor de liefhebbers van Japanse muziek al helemaal: Crossfaith, coldrain en de laatste toevoeging VAMPS zullen allen hun opwachting maken op het driedaagse festival! Download Festival is één van de grote rockfestivals van het Verenigd Koninkrijk.

Een aantal andere grote namen zijn Rob Zombie, Within Temptation, Fall Out Boy, Bring Me The Horizon, Status Quo, The Offspring, Alter Bridge, Opeth en Trivium. De gehele line-up is te vinden op de website van Download Festival.

Crossfaith zal vrijdag 13 juni spelen op de Main Stage. Op zaterdag 14 juni spelen VAMPS op de Pepsi Max Stage en coldrain op de Red Bull Studio Stage.

Download Festival 2014

Download vindt plaats van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juni in Donington Park in het Verenigd Koninkrijk. Eerder werd onder andere al bekend dat Linkin Park, Avenged Sevenfold en Aerosmith de headliners zijn van dit festival. De kaartjes, er zijn diverse soorten weekend- en dagkaarten verkrijgbaar, kunnen gekocht worden via de website.

Bron: Download Festival

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?