Verslag: J-popcon 2014

In het weekend van 28 tot en met 30 maart was het tijd voor een nieuwe editie van J-popcon en ging het team achter Miyako Studio aan de gang voor de verslaglegging van deze Deense conventie. Elk jaar komen er 2500 mensen samen in de DGI-byen in Kopenhagen voor een weekendje Japan en alles wat ermee te maken heeft!

Er waren optredens, van bijvoorbeeld YOHIO op vrijdag. Er waren meer mensen gekomen dan verwacht. Op zaterdag kwam SIENNÁ met een optreden. REIKA, later op bezoek op Anime 2014, was één van de speciale gasten op deze conventie. Maar er was veel meer! Alles is vastgelegd op de camera en ik heb zelf de foto’s doorgespeeld via de social media.

Voor diegene die het gemist hebben: gelukkig hebben we de foto’s nog! Met veel dank aan Thian Y Hoang van Miyako Studio voor de prachtige foto’s! Het was voor de thuisblijvers dè manier om de conventie mee te maken! Scroll langzaam naar beneden en bekijk een compilatie van de foto’s die gemaakt zijn.

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?