Speciaal Hayao Miyazaki-programma in EYE

Binnenkort zal de fim The Wind Rises te zien zijn in Nederland en daarom komt het EYE met een Hayao Miyazaki-programma. De films zullen te zien zijn in de week van maandag 21 tot en met woensdag 30 april.

eye_amsterdamlogoNamelijk de vier bekendste films genaamd Howl’s Moving Castle, Princess Mononoke, Ponyo on the Cliff by the Sea en My Neighbor Totoro zullen te zien zijn.

Per dag zijn er ongeveer 2 films te zien, één in de middag en één in de avond. Klik hier voor het volledige programma. Een normaal kaartje zal €10,- kosten.

The Wind Rises is de nieuwste en ook de laatse film van Hayao Miyazaki. Hayao Miyazaki is een groot filmmeester en zijn films zijn erg geliefd bij de kijkers omdat ze een zeer sprookjesachtige sfeer geven met alle betoverende kleuren. Ook zijn de kleinste details altijd erg mooi te zien en zijn de personages makkelijk te onthouden door hun opvallende uiterlijk! Ook is het erg opvallend als je naar zijn films kijkt dat hij veel aandacht heeft voor de natuur. Hij wil hier mee laten zien wat een verwoestingen en ravage de mensheid kan aanrichten op de natuur. Doordat Hayao Miyazaki erg veel aandacht besteed hieraan zijn er zelfs mensen die zelf meer aandacht krijgen voor de natuur na het zien van zijn films!

Voor de echte liefhebber van Hayao Miyazaki is dit zeker iets wat je niet mag missen! Zijn beroemdste titels zijn een ware sensatie voor jong en oud! Dus mis het niet!

Wil je meer weten over de films van Hayao Miyazaki? Een tijd terug schreef Anvica nog over een groot aantal films in twee blogberichten. Bekijk ze (1, 2)  snel om meer te ontdekken over de films van Hayao Miyazaki!

De films worden gedraaid in het EYE filmtheater in Amsterdam en is zeer makkelijk te vinden, aangezien het vlakbij het Centraal Station van Amsterdam ligt.

Bron: EYE Filmtheater

Chachamaru

Student op het Grafisch Lyceum. Houdt altijd wel van wat lol maken en staat open voor nieuwe uitdagingen, naast haar studie vind zij het erg leuk om te tekenen, ontwerpen, muziek te maken en houdt zich natuurlijk bezig met alles in en rond Japan. Gastblogger voor AVO blog.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?