BABYMETAL naar Sonisphere Festival

De kawaii metalband BABYMETAL komt naar Europa en gaat optreden op het Sonisphere Festival in het Verenigd Koninkrijk. Het festival vindt plaats in Knebworth Park van vrijdag 4 tot en met zondag 6 juli.

De band zal zondag 6 juli optreden in de Bohemia tent. Andere bands die op zondag zullen spelen zijn onder andere Metallica, Alice in Chains en Dream Theater. 7thApril_APPROVED

BABYMETAL liet na de optredens in NIPPON BUDOKAN, begin maart, weten te gaan optreden in Europa. Of het om een eenmalig optreden of een tour gaat is nog onduidelijk. In NIPPON BUDOKAN traden de drie meiden, SU-METAL, MOAMETAL en YUIMETAL, op voor een publiek van 20.000 personen. Afgelopen februari kwam het eerste album BABYMETAL uit en kwam op diverse hitlijsten op nummer 1 te staan.

Nog niet alle bands zijn bekend, de organisatie is van plan nog een veel meer acts bekend te maken. De tickets kunnen al wel gekocht worden, van weekend tickets met of zonder camping en dag tickets.

Bron: BABYMETAL, Sonisphere Festival

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?