BABYMETAL World Tour 2014

In een eerder bericht sprak ik over het optreden van BABYMETAL op Sonisphere. Mocht dit totaal niet uitkomen, dan is er goed nieuws! De drie schattige meiden hebben bekend gemaakt er een wereldtour van te maken met een aantal stops in Europa, naast het Verenigd Koninkrijk komen er data bij in Frankrijk en Duitsland.

De meiden zullen van dinsdag 1 juli tot en met maandag 7 juli in Europa zijn. Het optreden op Sonisphere is verplaatst van zondag 6 juli naar zaterdag 5 juli. De volgende andere data zijn al bekend:

BABYMETAL World Tour 2014

Er zullen nog meer data bekend gemaakt worden, maar de kaartverkoop voor Frankrijk in La Cigale, Duitsland in Live Music Hall, Verenigd Koninkrijk op Sonisphere Festival en in Electric Ballroom, zijn al gestart. De tour wordt in ieder geval afgerond met een show in de Makuhari Messe in Chiba in Japan.

Mocht BABYMETAL je nog totaal onbekend zijn, de groep heeft een video online gezet ter introductie van BABYMETAL en aankondiging van de tour over de wereld.

Bron: BABYMETAL Facebook

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?