Studentenvereniging Kinjin viert 10-jarig bestaan met een Ja!Pan festival

Wij willen Kinjin feliciteren met het 10-jarig bestaan van de Japanse studentenvereniging in Eindhoven. Voor ons extra goed nieuws, want Kinjin viert het 10-jarig bestaan met een gratis festival, namelijk het Ja!Pan festival. Het festival is op donderdag 5 juni van 15.00 tot 23.00 uur in Grand café de Zwarte Doos in Eindhoven.

japanfestival-kinjin

Nog niet heel bekend met de Japanse cultuur of vind je het leuk om het te ervaren? Verwacht een festival-markt waarbij je kennis kan maken met de Japanse cultuur, typische festival-spelletjes en natuurlijk de mogelijkheid om te shoppen voor leuke items. Ook is het mogelijk om een sushi-workshop te volgen. Let op: deze is niet gratis. Taiko-groep Hanadon komt optreden en het is mogelijk om te leren hoe je een kraanvogel kan vouwen door middel van een origami-workshop. Makiko Goto komt een optreden geven op een oud Japans snaarinstrument, de koto.  Daarnaast is het mogelijk om vanaf 17.00 uur je avondeten te krijgen in Café de Zwarte Doos. Voor €12,50 verzorgt het café een all-you-can-eat! En het kan haast niet uitblijven: Deshima Sounds zal de avond afsluiten met een lekker feestje op z’n Japans.

Dit is een kleine greep van de activiteiten die er zullen zijn op deze festival. Op de evenementpagina op Facebook worden regelmatig updates geplaatst voor de activiteiten.

Interesse in de studentenvereniging zelf? Kijk op de website van JCES Kinjin voor meer informatie over de activiteiten door de vereniging zelf, ze zijn met regelmaat ook te vinden op diverse conventies met activiteiten.

Bron: JCES Kinjin

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?