Ook dit jaar Japans festival op Landgoed Clingendael

Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar een Japans festival zijn op landgoed Clingendael. Vorig jaar was het festival er om te vieren dat de Japanse tuin 100 jaar bestaat. Dit jaar zal festival met markt gehouden worden kort voor de sluiting van de Japanse tuin, namelijk op zaterdag 7 juni. Voor iedereen is op maandag 9 juni de laatste kans om nog even de Japanse tuin te bezoeken.

_MG_3976
Foto van de viering 100 jaar Japanse Tuin in 2013

Het Japans festival wordt georganiseerd door de gemeente Den Haag. Er zullen weer diverse kraampjes zijn die interessante en leuke Japanse spulletjes verkopen. De markt zal van 10.00 tot 16.00 uur zijn. De Japanse tuin is momenteel van 9.00 tot 20.00 uur geopend. De najaarsopening van deze kwetsbare tuin is van maandag 13 oktober tot en met zondag 26 oktober. De tuin is dan dagelijks van 10.00 tot 16.00 uur geopend.

Bron: Gemeente Den Haag

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?