Japan Expo Belgium: terug in 2015

japanexpobelgie2014Slecht nieuws voor de Belgische (en waarschijnlijk ook vele Nederlandse) conventiebezoekers: Japan Expo Belgium zal dit jaar overslaan en zal in 2015 weer terugkomen. De organisatie geeft aan dat ze na drie succesvolle jaren gedwongen zijn een pauze te nemen en is van plan een grote comeback voor te bereiden voor het volgende jaar. Er wordt gekeken naar herstructurering van de conventie. Door de groei en om het publiek tevreden te houden, vindt de organisatie het belangrijk om de tijd te nemen om te herstructureren. Japan Expo Belgium trok in 2013 bijna 33.000 bezoekers.

De volgende en daarmee ook de vierde editie van Japan Expo Belgium zal plaatsvinden van zaterdag 31 oktober tot maandag 2 november 2015. De locatie is zoals de afgelopen jaren in de Tour & Taxis in Brussel.

Bron: Japan Expo Belgium

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

2 gedachten over “Japan Expo Belgium: terug in 2015

 • 6 juni, 2014 om 00:31
  Permalink

  Allemachtig O_O nooit geweten dat er zoveel mensen op zo’n Japan expo afkwamen xD Ik dacht hooguit 10.000(wat schattig xD)

  Ik ben wel benieuwd naar die comeback die ze volgend jaar willen maken, wat voor extra’s ze eraan willen toevoegen enz. Hou ons op de hoogte ^^

  Reactie
  • 6 juni, 2014 om 10:26
   Permalink

   Ik en mijn mede-bloggers gaan ons best doen. :-)

   Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?