’s Werelds eerste officiële Hello Kitty Conventie komt naar Los Angeles

In het jaar dat Hello Kitty 40 jaar is geworden zal Hello Kitty haar eigen officiële conventie krijgen. Je zou misschien verwachten dat deze conventie in Japan zal plaatsvinden, maar niets is minder waar! Hello Kitty Con 2014 zal plaatsvinden in het Geffen Contemporary in het Museum of Contemporary Art (MOCA) in Los Angeles, om preciezer te zijn: in Little Tokyo.

hellokittycon2014

Het evenement zal beschikken over interactieve ervaringen en events voor fans en vrienden van alle leeftijden. Je mag activiteiten verwachten als workshops, lezingen, panels, sneak peeks, maar ook kunst, exposities, eten en nog een aantal verrassingen.

Om je een beter idee te geven van de conventie: het is mogelijk om in de Hello Kitty Super Supermarkt te shoppen, waarbij je exclusieve Hello Kitty Con producten kan kopen, maar ook producten van Target, Sephora, Loungefly, JapanLA en meer.

Er zal ook een Hello Kitty tattoo shop zijn waar Mario Desa, samen met Dan Smith, Alex Strangler en een aantal andere gasten je de mogelijkheid geven om je een leuke Hello Kitty tattoo te geven.

Er is een mogelijkheid om Hello Kitty zelf te ontmoeten en een knuffel te geven, maar daarnaast wordt het aangemoedigd om in cosplay te komen naar deze conventie! Ook is het mogelijk om terug te kijken naar de 40 jaren van Hello Kitty en haar Sanrio vrienden.

Het evenement zal plaatsvinden van donderdag 30 oktober tot en met zondag 2 november. Niet te vergeten, 31 oktober is het Halloween en dat wordt goed gevierd in de Verenigde Staten! Misschien dat de organisatie nog iets in petto heeft op Halloween, maar daar is nog niets over bekend. Mocht je interesse hebben om te gaan: Tickets voor volwassenen kosten $30,- per dag en voor kinderen $20,- per dag. Kinderen onder de vijf mogen gratis naar binnen.

Bron: Sanrio via Anime News Network

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?