Eerste internationale Cafekko meet in Düsseldorf

Ben jij ook zo gek van de Oshare Kei band An Cafe? Wil jij graag in contact komen met andere fans en een gezellig dagje uit hebben? Zorg dan dat je de allereerste internationale An Cafe meeting in Düsseldorf niet mist!
cafekkomeeting

Op zaterdag 16 augustus word er namelijk in Düsseldorf speciaal een evenement voor de Europese Cafekko’s (Bijnaam van An Cafe fans) gehouden! Aangezien An Cafe niet erg vaak in Europa te vinden is en er dus minder contact is tussen de Cafekko’s is een internationale meeting als deze dé manier om toch een sterke band te vormen tussen alle fans. Door dit internationale evenement te creeëren hopen de twee organisatoren de fans in contact te brengen met elkaar en hun liefde voor An Cafe samen te brengen!

De organisatoren komen uit België en Nederland. Nu vraag je je vast natuurlijk af: “een Nederlandse en Belgische Cafekko als organisator, maar het evenement is in Duitsland?” Dat klopt! De organisatoren hebben voor Düsseldorf in Duitsland gekozen omdat het dichtbij de grens van zowel Nederland als België als andere Europese landen ligt. Naast het feit dat het een centrale plek is om te komen beschikt Düsseldorf ook over het zogenoemde “Little Tokyo”. Little Tokyo is een bepaald gebied in de Duitse stad waar een grote Japanse community huist en staat bekend voor alle Japanse boekenwinkels, supermarkten en velen Aziatisch getinte restaurants die er te vinden zijn! Een perfecte plek om Cafekko bij elkaar te brengen!

Natuurlijk is het al een superleuk idee om Cafekko vanuit heel Europa te ontmoeten, maar deze meeting zit ook nog is vol evenementen! Het programma is als volgt:

11:00 – 12:00 uur: De Cafekko zullen verzamelen voor Düsseldorf Hauptbahnhof (het centrale treinstation van Düsseldorf), hierna zal de meeting officieel gestart worden.
12:00 – 14:00 uur: Met zijn allen zal de groep richting Little Tokyo lopen, hierna is er tijd om wat te winkelen en te lunchen in de nabijgelegen winkels.
14:00 – 15:30 uur: Er zullen groepsfoto’s en individu foto’s van de Cafekko’s worden gemaakt voor het fotoalbum (meer details volgen), ook zal er een quiz gehouden worden waar leuke prijzen mee te winnen zijn!
15:30 uur: Flashmob! Het word erg gewaardeerd als je het dansje van de nummers “Natsu koi Natsu game” en de furitsuke (choreografie van de handbewegingen tijdens het liedje) van het nummer “Hikagyaku Ziprock” zou kunnen meedansen, op deze manier zal de flashmob nog groter zijn!
17:00 uur: Rond deze tijd zullen alle Cafekko’s gezamenlijk gaan avondeten. Na het avondeten zal er de gelegenheid zijn om samen karaoke te zingen, wat dacht je van een An Cafe nummer?

Voor bepaalde activiteiten zal je een kleine bijdrage aan geld moeten bijdragen, het moet inmiddels betaalbaar blijven voor de organisatoren. Verder komen er nog formulieren waar Cafekko’s zich kunnen inschrijven voor bijvoorbeeld het fotoalbum, de quiz en het karaoke zingen.

De organisatoren van dit event zijn de Belgische Cafekko Katrien en de Nederlandse Cafekko Ashley, zij vonden het een erg leuk idee om een evenement te organiseren waarbij Cafekko’s de kans krijgen elkaar te ontmoeten, te kletsen over An Cafe en natuurlijk te genieten van deze vrolijke en kleurrijke band zonder daadwerkelijk bij een concert van hen te zijn. Het evenement zal gehouden worden op zaterdag 16 augustus 2014 in Düsseldorf, Duitsland. Het evenement is gratis met uitsluiting van bepaalde activiteiten.

Bron: Officiële website, Facebook evenement

Chachamaru

Student op het Grafisch Lyceum. Houdt altijd wel van wat lol maken en staat open voor nieuwe uitdagingen, naast haar studie vind zij het erg leuk om te tekenen, ontwerpen, muziek te maken en houdt zich natuurlijk bezig met alles in en rond Japan. Gastblogger voor AVO blog.

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?