Crossfaith komt weer naar Europa!

Crossfaith heeft vandaag laten weten dat de band weer terugkomt naar Europa, voor de tweede keer dit jaar, voor een APOCALYZE NOW tour. De tour gaat van start in oktober en zal doorgaan tot eind november. In totaal zijn er 13 tourdata gepland, waaronder een datum in België en Nederland. Crossfaith neemt speciale gasten mee tijdens deze tour.

Tickets voor de shows gaan aanstaande maandag (21 juli) vanaf 10.00 uur in de voorverkoop. Voor de show in De Klinker Club in Aarschot kost een kaartje €16,-. De show gaat om 19.30 uur van start. Voor een kaartje in (Tivoli de) Helling in Utrecht op dinsdag 4 november ben je €17,00 kwijt. De zaal gaat open om 18.30 uur en de show gaat om 19.00 uur van start.

Crossfaith_APOCALYZENOW2014

Crossfaith lijkt graag te komen in Europa.  Afgelopen juni speelde de band nog op Rock Am Ring, Rock Im Park, Download Festival, Hellfest en het bekende Graspop Metal Meeting. Vorig jaar speelden de mannen nog op Vans Warped Tour en hadden ze een datum in Amsterdam als voorprogramma van Skindred met Deadly Circus Fire.

Bron: Crossfaith

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?