Nisennenmondai terug voor tweede Europese tour 2014

De drie dames van Nisennenmondai gaan dit jaar weer op Europese tour, onder de titel Nisennenmondai Europe Tour Summer 2014. Het trio was afgelopen mei tot en met het midden van juni nog in Europa voor een tour. Dit keer start de tweede Europese tour van dit jaar eind juli en is duidelijk korter dan de eerste Europese tour van dit jaar.

Processed with Rookie

Zaterdag 26 juli: Sommarscen – Malmo, Zweden
Zondag 27 juli: Tramlines Festival – Sheffield, Verenigd Koninkrijk
Maandag 28 juli: Brudenell Social Club – Leeds, Verenigd Koninkrijk
Woensdag 30 juli: Exchange – Bristol, Verenigd Koninkrijk
Donderdag 31 juli: Birthdays – Londen, Verenigd Koninkrijk
Vrijdag 1 augustus: MICRO Festival – Luik, België
Zondag 3 augustus: OFF Festival – Katowice, Polen

Zoals te zien is in de tourplanning zal de band optreden op het Belgische MICRO Festival in Luik. Het is de vijfde editie voor het festival en naast Nisennenmondai spelen bands als It It Anita, Fùgù Mango, ALPHA WHALE, THE GROWLERS en veel meer. Tickets voor de twee dagen kosten €15,-, maar kom je alleen voor Nisennenmondai dan betaal je €10,- voor de vrijdag.

Bron: Nisennenmondai

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?