LOKA doet mee aan Ernie Ball’s Battle of the Bands

De mannen van LOKA zijn kort geleden thuisgekomen in Japan na een geslaagde tweede Europese tour om daar weer verder te gaan touren. Maar waar de mannen ook willen touren is in de Verenigde Staten en daar hebben de mannen hun zinnen op gezet! De band heeft zich aangemeld voor de bekende Ernie Ball’s Battle of the Bands en wil kans maken om te kunnen touren in de Vans Warped Tour 2015 én een felbegeerde plek om live te spelen op het ROCKSTAR UPROAR FESTIVAL 2015.

loka2014

Gewapend met een nieuw gecreëerde genre van ‘Electric Dance Metal’ door de mix van Industrial, Hard Rock, Heavy Metal, House en Alternatieve muziek met Engelse teksten voelen de mannen aan dat de Verenigde Staten klaar is voor LOKA.

Ernie Ball staat bekend om zijn innovatieve creatie van de “Slinky’s” gitaarsnaren, maar ook als muzikant en ondernemer creerde hij de allereerste Battle of de Bands Warped Tour in 1997, die gegroeid is door hoog geprofileerde sponsoren en een grote fanbase die hun favoriete – maar nog niet erkende – bands een kans geven om hun beste muziek te laten horen op vele festivals.

Hoe gaat het stemmen?
Door het delen van LOKA’s informatiepagina gaat de Buzz Rating omhoog, wat een eigen systeem is van Ernie Ball. Deze Buzz Rating geeft een real-time momentopname de globale bekendheid van elke band. Deel de pagina via de social media, luister muziek, klik op de buttons van ROCKSTAR UPROAR FESTIVAL 2015 en Vans Warped Tour. De Top 100 Buzz Rated artiesten voor elke tour stop komen in aanmerking voor een plek om een liveshow te kunnen winnen. Deze 100 artiesten worden beoordeeld door een panel van professionals uit de muziekindustrie, bestaande uit partners, festival en tourorganisatoren en Ernie Ball Inc.

Op 8 augustus start het Japanse deel van de ECHOEZ tour, wel zonder drummer KEN’ICHI. Hij brak zijn voet op de dag van het concert in Den Haag en om die breuk goed te helen zal hij de tour in Japan moeten overslaan. Hij wordt ervangen door ex-UNDIVIDE drummer Sujk.

Bron: LOKA, Cross the Limit, Inc

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?