Tweede editie We Love Japan met Valentijnsthema

welovejapanNa een geslaagde eerste editie van We Love Japan eerder dit jaar, heeft stichting Cultuur Projecten bekend gemaakt een tweede editie te houden op Valentijnsdag 2015.

Deze tweede editie draagt dan ook de subtitel ‘The Love Edition’ en zal ook het thema Valentijn dragen. Activiteiten op dit evenement hebben dan ook een Valentijnstintje. Daarnaast zijn er ook competities voor cosplay, lolita en games en is het ook mogelijk om workshops te volgen, een maid cafe te bezoeken en leuke Japanse spulletjes en lekker Japans eten te kopen.

Toegangskaartjes voor de tweede editie van We Love Japan kosten €10,- en zullen vanaf januari online te koop zijn. Aan de deur zullen de kaartjes €17,- kosten. Voor de bezoekers van TomoFair is er een leuke deal, bij de stand van stichting Cultuurprojecten zijn de tickets voor €5,- te halen. Bij aankoop van een kaartje doe je automatisch mee met een loting voor leuke prijzen.

We Love Japan, The Love Edition vindt plaats in dezelfde locatie als de eerste keer, Hostel De Mafkees, gelegen aan de Vijverhofstraat 47 in Rotterdam en duurt van 12.00 tot 19.00 uur.

Bron: Stichting Cultuurprojecten, RSVP

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?