SATSUKI EU tour 2014 Squall of Emotions

satsuki2014Dat 砂月-SATSUKI- (ex-zanger van Rentrer en Soi) deze winter naar Europa zou komen, was al even bekend. Maar waar en wanneer nog niet! De tour, SATSUKI EU tour 2014 Squall of Emotions, begint van vrijdag 28 november tot en met zondag 14 december. Inmiddels is bekend dat de muzikant Nederland en België niet zal overslaan!

砂月-SATSUKI- zal niet alleen op het podium staan, hij neemt een aantal supportmuzikanten met zich mee tijdens deze tour, namelijk gitarist SANA (ex-MASK), bassist LEONA (ex-dolore) en drummer SHIUN (ex-SCISSOR). Tijdens deze tour zal het album Squall of Emotion uitgebracht worden en te koop zijn, het bevat nieuwe en oude liedjes van de muzikant.

Tourplanning:

Vrijdag 28 november: Bar Live 301 – Roubaix, Frankrijk (Râmen Events 7de verjaardag)
Zaterdag 29 november: La Java – Parijs, Frankrijk
Zondag 30 november: La Marquise – Lyon, Frankrijk
Maandag 1 december: Replugged – Wenen, Oostenrijk
Donderdag 4 december: Bambi Galore – Hamburg, Duitsland
Vrijdag 5 december: MTC – Keulen, Duitsland
Zaterdag 6 december: P60 – Amstelveen, Nederland
Zondag 7 december: Le Garage – Luik, België
Donderdag 11 december: Firlej – Wroclaw, Polen
Zaterdag 13 december: Chapeau Rouge – Praag, Tsjechië
Zondag 14 december: Garage Deluxe – München, Duitsland

De show in Nederland vindt één dag na Sinterklaas plaats, dus vergeet die schoen niet te zetten en te vragen om een kaartje voor deze show! Kaartjes voor deze show kosten €14,- in de voorverkoop en €16,- aan de deur, de deuren openen om 19.30 uur en de show gaat van start om 20.30 uur met een supportband en daarna het hoofdprogramma. Voor €15,- extra koop je een VIP Pack. Een VIP Pack is hier te halen en niet geldig zonder een regulier kaartje en geeft je vervroegd toegang een Meet & Greet en een leuke foto als aandenken.

In België zijn inmiddels twee soorten kaarten te koop, een regulier kaartje kost €16,- en een VIP ticket kost €26,-. De VIP kaartjes zorgen voor een vervroegde toegang, fotoshoot en natuurlijk meet&greet! De deuren gaan om 19.00 uur open.

Deze Europese tour zal voor Râmen Events de laatste tour zijn die de Belgische tourorganisatie zal uitvoeren. Na 7 jaar diverse concerten en tours georganiseerd te hebben, vindt de directrice tijd voor wat nieuws. Inmiddels heeft zij samen met Shota van ADAMS de organisatie HIGHFeeL gestart en zal er onder HIGHFeeL een tourorganisatie gestart worden. In de toekomst mogen we nog veel verwachten, maar voor Râmen Events houdt het op aan het einde van dit jaar.

Bron: Râmen Events

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

4 gedachten over “SATSUKI EU tour 2014 Squall of Emotions

 • 4 november, 2014 om 15:26
  Permalink

  Er staat hier niet wat je krijgt bij de V.I.P. versie van het concert in Nederland, weten jullie toevallig wel wat je bij de V.I.P. in Nederland krijgt ?

  Reactie
 • 4 november, 2014 om 16:09
  Permalink

  En als er early acces tussen zit, weten jullie dan hoe laat dat is ?

  (Ik heb ook mail naar de organisator gestuurd ja, maar nog niks terug gekregen.)

  Reactie
  • 5 november, 2014 om 15:51
   Permalink

   Hoe laat dat precies is, gaat nog bekend gemaakt worden. Maar hou er rekening mee dat dat ongeveer een half uur is voordat de deuren opengaan.

   Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?