Deshima Sounds: Way of the Samurai

Deshima_sounds_Samurai_FinalZaterdag 13 december is er weer een nieuwe editie van Deshima Sounds in Club PIP! Thema voor dit jaar is Way of the Samurai. Het gaat goed met Deshima Sounds, naast dat ze op conventies te vinden zijn, hebben ze ook regelmatig zelf evenementen op de Japanse clubbing stijl. De editie in december is alweer de 13de editie voor Deshima Sounds!

Dj’s als MK* en Neodash Zerox, zeker geen onbekenden voor de reguliere bezoekers aan deze feesten, zullen er spelen. Een andere naam is Dnstje. Van 21.00 tot 02.00 uur kan er losgegaan worden op Japanse house, dance, Eurobeat, Techno en J-Core en dat voor maar liefst €5,-!

Kaartjes kunnen gekocht worden op de website van Deshima Sounds en aan de deur. Club PIP is te vinden aan de Binckhorstlaan 36 in Den Haag, toegang is alleen voor bezoekers boven de 18 jaar.

Bron: Deshima Sounds

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?