SAGA neemt vocaloid karakter mee tijdens Europese tour

Leuk nieuwtje kort voor de start van de eerste Europese tour van SAGA: SAGA neemt vocaloid karakter Luo Tianyi mee om samen mee op te treden tijdens de Europese tour. Luo Tianyi (洛 天依) is een Chinese vocaloid, ontwikkeld en gedistribueerd door Bplats, Inc., onder de YAMAHA Corporation en is gemaakt in samenwerking met Shanghai Hij Nian. Ze werd in juli 2012 uitgebracht voor de VOCALOID3 engine.

Luo Tianyi - developed and distributed by Bplats, Inc., under the YAMAHA Corporation, and was created in collaboration with Shanghai He Nian.

Luo Tianyi is de grote winnende inzending van de “VOCALOID ™ CHINA” wedstrijd die gehouden werd om een ontwerp te kiezen voor de eerste Chinese Vocaloid. Haar stem wordt verzorgd door de Chinese vrouwelijke stemactrice Shan Xin (山新 / 王 宥霁; Wáng Yòu Jì) die in het Chinees en Japans kan spreken.

Het publiek die de Europese shows van SAGA gaan bijwonen, zullen een gesynchroniseerde live optreden met de artiesten en virtuele karakter samen zien op het podum. Voor Europa zal dit voor het eerst zijn.

Wel is aangegeven dat niet alle podia hiervoor geschikt zijn, er zal een mogelijkheid zijn dat een aantal shows geen gesynchroniseerd optreden heeft. Gewone en VIP tickets voor de shows in Nederland en België zijn nog steeds verkrijgbaar!

Bron: SAGA

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?