Start vandaag nog met poetsen met wasabi tandpasta!

Wasabi is niet alleen om de sushi wat meer ‘kracht’ bij te zetten, tegenwoordig kun je je tanden ermee poetsen. Gooi al de tandpasta met mintsmaak weg en stap over op wasabi tandpasta!

was01

Retailer Village Vanguard richt zich op de avontuurlijke tandenpoetsers die in de avond of vroege morgen een lekkere opkikker wil krijgen met de wasabi tandpasta. De tandpasta is geen grap, medewerker Tadashi Munechika zegt tegen Japan Real Time dat het bedrijf een product heeft gemaakt met een tandpasta maker, dus daardoor is de wasabi tandpasta effectief voor het tegengaan van gaatjes. Het idee voor dit product kwam ter sprake tijdens een competitie in het bedrijf. Vast iemand geweest met een grote voorliefde voor wasabi!

was02De tandpasta ziet er niet zo groen uit zoals wij het gewend zijn bij de sushi, maar heeft een klein groen tintje. Het zal ook niet voelen als wasabi, maar wel smaken naar wasabi. Misschien handig voor een tandenpoetsbeurt na een avondje in de sushibar gehangen te hebben?

Overtuigd van dit product? De wasabi tandpasta is verkrijgbaar voor ¥ 918 (rond €6,50) per tube via de online winkel van Village Vanguard en in sommige van de outlets in Japan. Het bedrijf zei er nog wel bij dat dit product niet gebruikt dient te worden op sashimi of sushi.

Bron: Japan Real Time via Anime News Network

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

3 gedachten over “Start vandaag nog met poetsen met wasabi tandpasta!

 • 8 november, 2014 om 00:29
  Permalink

  wauw ik wil het proberen, het lijkt mij eigenlijk wel effectief hehe :D

  Reactie
 • 10 november, 2014 om 07:27
  Permalink

  Dit klinkt mij nou niet als een fijne ervaring voor in de ochtend of avond. Wel leuk voor de mensen die de normale smaak van tandpasta niet kunnen uitstaan.

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?