KAMIJO op wereldtour in 2015

KAMIJO gaat zijn 20 jaar lange carrière vieren door een wereldtour te doen in diverse continenten, waaronder Europa!

De tour voor Europa wordt georganiseerd door B7KLAN en bestaat uit 6 data in 5 landen, waaronder Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Verder gaat KAMIJO touren in Zuid Amerika en Noord Amerika. De tour gaat in Europa van start op zaterdag 28 februari 2015 in Moskou in Rusland en 8 dagen door en endigt op zondag 8 maart in Parijs in Frankrijk.

kamijo2015

KAMIJO is van plan een setlist te maken met liedjes uit de tijd dat hij in bands speelde als LAREINE, NEW SODMY, Versailles en zijn solowerk.

Binnenkort maakt B7KLAN bekend wanneer de kaartverkoop van start gaat en hoeveel de kaartjes gaan kosten. Afgelopen jaar trad KAMIJO nog op in Parijs, zijn enige show van dat moment. Voor deze liveshow hadden wij een interview met hem.

Bron: B7KLAN

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?