Eerste editie GamepitCon + winactie

Het conventiejaar 2015 wordt direct op zaterdag 3 januari afgetrapt door een gloedjenieuwe conventie genaamd GamepitCon. Anders dan de naam doet vermoeden zal de conventie niet alleen op gaming richting, maar ook op de Japanse cultuur. Thema voor deze eerste editie is dan ook ‘New Year Party’, gezien het kort na Oud en Nieuw plaatsvindt!

Gamepitcon-Logo-met-mascott

Uniek voor de conventie is ook de locatie, het gaat namelijk plaatsvinden in een voormalige kerk, namelijk de Sint. Eusebiuskerk in Arnhem.

De gehele dag lang, van 11.00 tot 23.00 uur, zijn er verschillende activiteiten waaronder een grote Gameroom, DDR, een maidcafé, een ruime dealerroom en verschillende workshops. Cherrie Pie Maidcafé zal de bezoekers voorzien van lekkere snacks en drankjes en zullen de maids een optreden voor je neerzetten. De Gameroom zal gevuld zijn met retro en Nintendo consoles, wat je een mogelijkheid geeft om alleen of met vrienden te gamen. Daarnaast zullen er game competities zijn voor onder andere Super Smash Bros voor de Nintendo Wii U. De MangaSchool is ook op deze conventie aanwezig met workshops om zelf manga te leren tekenen. Ook is het mogelijk om mee te doen aan de AMV (anime musicvideo) competitie. En Deshima Sounds zal ook aanwezig zijn op GamepitCon met van 20.00 tot het einde van de conventie de welbekende Japanse clubbingmuziek.

Kaarten voor GamepitCon zijn te koop voor €7,50 via de voorverkoop en aan de deur. Speciaal voor AVO Blog heeft de organisatie achter GamepitCon, namelijk Gamepit Benelux 5 x 2 kaartjes beschikbaar gesteld die wij mogen weggeven aan de deelnemers aan onze laatste winactie van 2014!

Wat moet je doen?

Laat een reactie achter op dit blogbericht en volg AVO Blog en Gamepit Benelux op Twitter OF like de Facebookpagina’s van AVO Blog en Gamepit Benelux en je dingt mee! Het is ook mogelijk om extra dingen te doen, zoals dagelijks een tweet versturen om meer kans te maken! De winactie verloopt via Rafflecopter, geef hieronder aan welke taken je hebt uitgevoerd om mee te dingen met de winactie.

a Rafflecopter giveaway

Je kan mee doen tot en met 28 december 2014 en 29 december wordt de winnaars bekend gemaakt. Zet dit in je agenda evenals GamepitCon! Succes!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

13 gedachten over “Eerste editie GamepitCon + winactie

 • 17 december, 2014 om 10:27
  Permalink

  seems fun, worth a try to win ^^

  Reactie
 • 19 december, 2014 om 13:21
  Permalink

  Klinkt interessant!! Ik heb de winactie gedeeld!

  Reactie
 • 20 december, 2014 om 14:07
  Permalink

  Leuk! Ik ga meedoen :D ben erg benieuwd naar dit evenement en ik hou van gamen dus kom maar op!

  Reactie
 • 21 december, 2014 om 21:06
  Permalink

  Games zijn altijd interessant. Tuurlijk wil ik gaan!

  Reactie
 • 27 december, 2014 om 13:11
  Permalink

  leuk om het nieuwe jaar mee te beginnen qua con seizoen :3

  Reactie
 • 28 december, 2014 om 00:31
  Permalink

  Naast Japanse media houd ik me ook veel bezig met games dus ik heb ook interesse om deze nieuwe conventie te bezoeken.

  ps. Ik weet niet of ik wederom mag meedoen in een loting maar het is het proberen waard. Ik heb genoten van de film Still the Water vorige week!

  Reactie
  • 28 december, 2014 om 10:21
   Permalink

   Fijn om te horen dat de film beviel, we vroegen het ons al af! :)

   En je bent van harte welkom om weer mee te doen met de winactie.

   Reactie
 • 28 december, 2014 om 21:13
  Permalink

  well then, here goes nothing ;)

  Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?