MUCC op Europese tour in 2015

De Japanse rock band MUCC komt weer eens richting Europa voor een tour! De tour, F#CK THE PAST F#CK THE FUTURE genaamd en georganiseerd door Twisted Talent, zal van start gaan op de verjaardag van AVO, namelijk 16 mei 2015.

MUCC2015

In totaal zijn er 8 tourdata bekend gemaakt, maar helaas geen data in Nederland en België.

Zaterdag 16 mei 2015: Theatr Club – Moskou, Rusland
Maandag 18 mei 2015: O2 Islington Academy – Londen, Verenigd Koninkrijk
Dinsdag 19 mei 2015: Divan Du Monde – Parijs, Frankrijk
Woensdag 20 mei 2015: Divan Du Monde – Parijs, Frankrijk
Vrijdag 22 mei 2015: Zeche Carl – Essen, Duitsland
Zaterdag 23 mei 2015: Zeche Carl – Essen, Duitsland
Zondag 24 mei 2015: C-Club – Berlijn, Duitsland
Dinsdag 26 mei 2015: Fabryka Club – Krakau, Polen

Tickets voor de shows in Duitsland, Verenigd Koninkrijk en Polen zijn vanaf nu te koop, de tickets voor de show in Rusland vanaf woensdag 24 december en de kaartverkoop voor de shows in Frankrijk gaat maandag 29 december van start.

De rockband is al meerdere keren in Europa geweest, de laatste keer was in januari 2011. MUCC is actief sinds 4 mei 1997 en bestaat uit zanger Tatsuro, gitarist Miya, bassist YUKKE en drummer SATOchi. De rockband heeft de uitdaging op zich genomen om de laatste tijd diverse genres, waaronder electro te verwerken in de muziek, maar toch de eigen originaliteit in lyrics te blijven behouden. In juni kwam het album THE END OF THE WOLRD uit, in september kwam er een single uit die gebruikt werd als openingslied voor de anime Kindaichi Shounen no Jikenbo R: Yue ni, Matenrou (故に、摩天楼).

Bron: Twisted Talent via GANSHIN

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?