SANA Tour 2015: 1 Love

SANA komt terug naar Europa voor een tour! Afgelopen december was SANA nog supportgitarist voor de Europese tour van Ex-RENTRER EN SOI zanger Satsuki, dit keer zal hij als solo artiest optreden. De tour draagt de naam ‘1 Love’ en zal plaatsvinden in maart 2015. Tot op heden zijn er vijf Oekraïense tourdata bekend gemaakt, georganiseerd door SnakeZ Agency.

sanatour1love

Het is onduidelijk of het bij deze vijf data blijft. SANA maakte wel bekend dat de fans uit andere landen moeten wachten op een andere mededeling in 2015.

Eerder in 2014 tourde SANA ook door Oekraïne, Rusland en een andere Europese landen. SANA is de ex-gitarist van de band Kαin en heeft ook gespeeld in de band MASK. In 2006 startte hij zijn solo carrière en tot op heden heeft hij diverse cd’s uitgebracht: in 2006 kwam hij met de limited single Silver, later dat jaar kwam hij met het mini-album Hitoribochi en in 2009 met het mini-album Eclipse. Afgelopen november kwam hij met een download single I love me?.

Bron: SANA

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?