AVO Kalender 2015

Het is te hopen dat je als goed voornemen geen dieet hebt staan, want net als de voorgaande jaren is er ook dit jaar weer hard gewerkt om een kalender te maken welke je met trots aan je muur of deur kan hangen. Er werd gekozen voor een tweetal thema’s: Japanse muziek, om even goed op los te gaan, en Japans eten, om van te watertanden.

Onder begeleiding van Senoerja en mezelf hebben leden en zelfs een aantal niet leden zich ingezet om deze twaalf maanden gereed te krijgen. Het voorblad wat tenslotte nog gemaakt moest worden was van mijn eigen hand. Het was even zweten toen het einde van het jaar er aan kwam en nog niet alle maanden af waren, maar gelukkig is het met wat inzet toch gelukt om de kalender nog voor het nieuwe jaar af te krijgen. Het is dan ook met trots dat ik nu kan laten zien wat voor moois eruit is gekomen.

Preview

Ik wil in elk geval iedereen bedanken die zich hiervoor ingezet heeft. Mocht het zijn door het maken van een maand of door het promoten en mee denken met de kalender. Zonder de geweldige steun en inzet van iedereen was het waarschijnlijk niet gelukt om deze kalender op deze manier af te krijgen. Vind jij deze kalender nou ook zo mooi? Vergeet dan niet even een reactie te plaatsen als compliment voor de mensen die hier zo hard aan gewerkt hebben!

Tenslotte, het belangrijkste de link waar je de kalender vandaan kunt downloaden.

Iedereen uiteraard erg veel kijk plezier toegewenst met deze kalender in het nieuwe jaar!

Cypher

Moderator op het forum van het anime en manga subforum. Interesses liggen in Japanse cultuur, mythologie. Maar ook in zowel technologie en psychologie. Ben ook te vinden op Twitter @0_Cypher.

4 gedachten over “AVO Kalender 2015

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?