Eerste Europese show REMNANT in Wenen

De underground gothic/darkwave band REMNANT komt naar Europa dit jaar! In december liet de band al weten dat er plannen waren voor een ‘goth club’ evenement in Europa, nu is bekend gemaakt dat de groep het eerste optreden in Europa gepland heeft staat op 25 april in de VIPER ROOM in Wenen in Oostenrijk. Veel meer informatie over dit optreden is nog niet bekend, ook is niet bekend of het bij deze ene show zal blijven.

remnant2015

Het is niet voor het eerst dat de groep buiten Japan gaat optreden, in 2012 was de band nog in Rusland. REMNANT is actief sinds juni 2009 en bestaat uit zangeres Marie, gitarist Takmi en toetsenist Rober_Tj. De band is actief sinds juni 2009. Eerder in november werd bekend dat Rober_tj vanaf deze maand tijdelijk geen onderdeel zal uitmaken van REMNANT’s liveshows, gezien hij vanwege persoonlijke reden naar de Verenigde Staten gaat. Kernwoorden voor de muziek zijn Horror, Melancholie en Dark fantasy. De band heeft diverse CD’s gemaakt, het eerste album MisanthroPia kwam 20 december 2013 uit. Voor het nieuwe jaar mogen wij weer nieuwe muziek verwachten.

Bron: REMNANT

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?