Too Wild’s ticket bestelsysteem voor concerten in Japan

toowildHandig voor de mensen die naar Japan willen en daar concerten willen bezoeken. Too Wild heeft voor de Europeanen (en gelukkig zijn wij dat) een systeem online gezet waarbij je je tickets kunt bestellen voordat je in Japan aankomt, zodat je bij een concert aanwezig kunt zijn. Instores, CD/DVD, goodies en dergelijke is nog niet beschikbaar, dus tot op heden alleen nog concerten. Maar dit is pas het begin, de rest zal later beschikbaar zijn.

Hoe werkt het systeem?

Stuur een e-mail naar moc.l1506035068iamg@1506035068pohs.1506035068dliwo1506035068ot1506035068 met:
– Jouw naam/eerste naam en volledige adres en methode hoe je kunt betalen.
– Ticket informatie (datum, plaats van de show. Naam van de band/artiest of evenement. Aantal tickets*)

* Je kan tegelijkertijd diverse tickets voor diverse shows kopen.

Too wild koopt de concertkaartjes voor je en stuurt het naar je op (huisadres) via geregistreerde mail.

Deze service is niet gratis, maar je krijgt alle informatie voor de kosten te horen bij je bestelling.

Too Wild accepteert:
– Europese bankoverschrijving
– SEPA (Too Wild heeft dit het liefste)
– Paypal

PRE-ORDERS zijn vanaf vandaag geopend tot vrijdag 30 januari 2015. Er is al aangegeven dat het momenteel gelimiteerd is, maar dat een paar keer per jaar wordt aangepast en dat men kijkt naar aantal verzoeken. Want als er veel vraag naar is, dan kan het voorkomen dat ze het meer uitbreiden.

Zijn jouw concertkaarten nog niet te koop? Hou de Facebookpagina of de officiële shop van Too Wild in de gaten voor toekomstige mogelijkheden voor het halen van je concertkaartjes en meer!

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?