ADAMS op OshareCon 2015!

Één van de tourdata van de SEXPLOSION EU Tour van ADAMS vindt plaats op de eerste editie van OshareCon in Expo Houten. OshareCon vindt plaats op zaterdag 14 maart 2015. De heren zullen hier optreden en er is een mogelijkheid om de twee te ontmoeten en merchandise gesigneerd te krijgen. Dit optreden op OshareCon is in samenwerking met AVO en HIGHFeeL.

osharecon_adams

De precieze tijden van het optreden en de signeersessie is nog niet bekend, maar hou AVO daarvoor in de gaten!

De online kaartverkoop van OshareCon is inmiddels al van start gegaan. De normale kaartjes zijn verkrijgbaar voor €17,50,-, daarnaast is het mogelijk om een Deluxe Ticket te kopen voor €25,-. Een Deluxe ticket zorgt ervoor dat je een goodiebag krijgt, boekje met kortingsbonnen van de dealers, een welkomstdrankje en meer.

De organisatoren achter OshareCon, Princess Apparel en Kawaii Deluxe,  vonden dat er over het algemeen te weinig aandacht wordt geschonken aan Japanse mode op grote conventies. Zij vonden het daarom tijd voor een conventie met focus op Japanse mode, van straatmode tot aan de traditionele kleding, make-up en lifestyle.

Het programma is nog niet compleet, maar omvat al diverse workshops (Popin’ Cooking, Deco Nails, Shogi), Gyaru en Lolita Fashion Shows, Fashion Competitie, Maid Cafe Honey Garden, een TeaParty, Gameroom en Bring & Buy.

Bron: OshareCon, HIGHFeeL, AVO

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

4 gedachten over “ADAMS op OshareCon 2015!

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?