HITT in Europa 2015

HITT heeft aangekondigd dat hij dit jaar naar Europa komt voor een aantal concerten, op vrijdag 24 april heeft hij een concert gepland staan in Frankrijk. Daarnaast heeft hij plannen om in Finland en nog een aantal andere landen te spelen.

hitt2015

Sinds begin dit jaar is HITT een freelance zanger, na het stoppen van Râmen Events heeft hij besloten om zelfstandig verder te gaan. Dit betekent dat het bijvoorbeeld moeilijker is voor hem om de Europese tours te doen zoals hij dit hiervoor deed en dat hij alles zelf moet besluiten omtrent het managen van nieuwe albums.

HITT heeft in Japan niet stilgezeten. Op 1 februari brengt hij zijn nieuwe album ‘To my dearest, Piano ~Best of Singles~’ uit met zijn singles die alleen in Japan zijn uitgebracht en één nieuw liedje. Daarnaast had hij voor de kerst een CD vol met ‘X’Mas Songs’ uitgebracht. Beide CD’s zijn te koop via zijn eigen webshop.

Bron: Officiële Facebookpagina van HITT

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Eén gedachte over “HITT in Europa 2015

  • 18 januari, 2015 om 15:39
    Permalink

    superleuk dat hij het toch al voor elkaar heeft om weer in Europa te spelen :)

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?