Japanse muziek filmfestival in Duitsland

In februari zullen er op twee dagen een speciaal Japanse muziek filmfestival gehouden worden door Actwitness. Op deze twee dagen is het mogelijk om in totaal vijf films te zien van vijf diverse artiesten en bands! Deze twee festivaldagen zijn onderdeel van een bioscooptour van de Duitse organisatie. Het is onbekend of er meer festivaldagen gepland gaan worden.

Welke films zijn er te zien?

Kenji Kawai’s Concert 2007 Cinema Sympony, hij heeft muziek gecomponeerd voor Ghost in the Shell: Innocence, Ghost in the Shell, Death Note, Ring en meer.
Yellow Studs documentaire en optreden. THE VALVES’ STRIKE A CHORD, dit was een studio optreden. Susumu Hirasawa’s concert. Hij heeft muziek gecomponeerd voor Paprika, Berserk, Millennium Actress en Paranoia Agent. WORLD ORDER’s ON THE ROAD AROUND JAPAN 2014 Zepp Tour met daarin een soort van road movie van de Japan tour in 2014. Na de screening is het mogelijk om een Skype Q&A te houden met THE VALVES en Yellow Studs!

jmf2015

De eerste dag vindt plaats op zaterdag 1 februari in Moviemento in Berlijn. Tickets zijn online te koop voor €30,-.

De tweede dag vindt plaats op zaterdag 8 februari in Metropol Kino in Düsseldorf. Tickets zijn online te koop voor €35,-.

Beide festivaldagen beginnen om 14.00 uur en eindigen om 19.00 uur. Beide bioscopen hebben gelimiteerde plaatsen, in Berlijn zijn er 65 zitplaatsen en in Düsseldorf 39!

Voor de early birds onder ons is het mogelijk om wat extra’s te krijgen, ben je de één van de eerste 40 personen die op één van de facebookevenementen (Berlijn, Düsseldorf) jezelf op GAAN hebt gezet en een kaartje hebt gekocht, dan is het mogelijk om een download code te krijgen van een album van Yellow Studs: curtain of ALARM. Stuur een berichtje met het bewijs van aankoop naar de Facebookpagina van Actwitness.

Bron: Actwitness

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

2 gedachten over “Japanse muziek filmfestival in Duitsland

  • 18 januari, 2015 om 15:38
    Permalink

    dat van Yellow Studs en Kenji Kawai lijken me erg leuk om te zien! Helaas is Berlijn (nu nog) te ver weg haha.

    Reactie

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?