WING WORKS op Paris Manga & Sci-fi Show 2015

Paris Manga & Sci-fi Show is een tweedaags festival over Aziatische cultuur en science-fiction. Dit jaar vindt het festival plaats op 7 en 8 februari.

WING WORKS

Net is bekend gemaakt dat WING WORKS de muzikale gast is voor dit jaar. Dit is het soloproject van Ryo:suke, de bassist van Lolita23q. Voor WING WORKS is het de eerste keer dat het optreden buiten Japan zal zijn. Op Paris Manga zal er naast optredens ook signeersessies zijn.

WING WORKS’ Ryo:suke beschrijft zijn project een mix tussen rock en electro, hier heeft hij een speciale term voor: The Hybrid Shock Music. Zijn project is sinds 2012 actief en in de tussentijd zijn er diverse singles en zelfs een album uitgebracht.

Het is alweer de 19de editie voor Paris Manga, deze editie vindt plaats in Porte de Versailles in Parijs. Kaartjes voor Paris Manga voor 1 dag kosten €11,50 en voor 2 dagen €21,50.

Bron: Paris’ Manga

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?