AVO x HIGHFeeL: ADAMS in 330 LIVE

Dat ADAMS naar Nederland gaat komen deze lente is al eventjes bekend. Naast het optreden op de eerste editie van OshareCon zal het duo, bestaande uit ADAM en Shota, optreden in 330 LIVE in Den Haag! Het optreden staat gepland op zondag 15 maart en is een evenement in samenwerking met AVO!

ADAMS in 330 LIVE

De kaartjes voor de show kosten €12,- in de voorverkoop en zijn alleen te koop via de website van 330 LIVE. Aan de deur kosten de kaartjes €15,-. Daarnaast is het mogelijk om een VIP upgrade te halen, deze is alleen gelding met een normaal kaartje die je koopt bij 330 LIVE. De upgrade is €15,- en de VIP bestaat uit vervroegde binnenkomst, een VIP meeting met het duo en een foto, 330 LIVE zal dan even veranderen in ‘330 MUSEUM’ voor een foto-expositie en daarnaast is er een mogelijkheid om speciale merchandise te kopen. De VIP duurt in totaal een uur, namelijk van 19.00 tot 20.00 uur. De deuren openen dan en de show gaat van start om 20.30 uur. Voor de Eves die lid zijn van de officiële fanclub is er een Fanclub kaartje te koop van €26,-.

Bron: HIGHFeeL, AVO Events & Promotion

Francisca Hagen

Started with AVO in 2003. Now active as writer, reporter, reviewer, promotor, photographer and tries to rule the world with a forum. Can be found regurarly at conventions and concerts in the Netherlands and sometimes Belgium. Big passion for Japan and music. You can follow me on Twitter: @Seraphinne

Bedankt voor het lezen van een bericht! Laat je een reactie achter?